About Us Hacı Bekir, the best confectioner in the world since the time of the Ottomans, and the creator of the most delicious tastes that never change…
About Us
Asırlara meydan okuyan lezzet
Hacı Bekir Müessesesi, kuşaklar boyunca edinilen ve geliştirilen deneyimlerle şekerleme dünyası ve sanatı üzerine bilgi birikiminin en yüksek noktasına ulaşmıştır.
Şirketi halen, kendilerinden önceki kuşaklar gibi, işlerle bütünüyle ve profesyonelce ilgilenmek üzere yetiştirilmiş olan dördüncü ve beşinci kuşaklar yönetmektedir. Bu yönetim, şirkete ait bir fabrika, iki üretim tesisi ve dört perakende satış mağazasının tüm operasyonlarını denetlemektedir. Şirketin bunlara ek olarak Yeni Zelanda’dan Malezya, Orta Doğu, Norveç, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar uzanan geniş bir ihracat pazarı bulunmaktadır.

Şirkete ait tüm ürünler en yeni teknoloji ile donatılmış tesislerde ve ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi sertifikaları ile dünya standartlarında oldukları belgelenen optimum koşullarda üretilmektedir.
Hacı Bekir Kurumsal
Vizyonumuz Yönetim felsefemize ve endüstri ilişkilerimize ‘’Toplam Kalite Yönetimi’’ anlayışını bütünüyle yerleştirip, kültürümüzün simgesi olmuş klasik ürünlerimiz ile hedef iç ve dış pazarlarda şirketimizi aranılan bir dünya markası haline getirmek, üretim kapasitemizi sürekli gözden geçirmek ve büyüme potansiyelini değerlendirmektir.
Misyonumuz Modern üretim ve ürün teknolojilerini takip edip , geleneksel tatlara uygulayarak performansımızı devamlı geliştirmek, rekabette üstün başarılarını devam ettiren bir şirket olmak ve yaptığımız her işin kaliteye, maliyete ve müşteri memnuniyetine katkısı olup olmadığını sorgulayarak ortaklarımıza tatminkar ve sürdürülebilir kar sağlamak.
Kalite, Çevre ve Gıda Güvenliği Politikası
1777 Yılından günümüze Osmanlı-Türk kültürünün bir parçası olan örf, adet ve geleneklerimize geçmiş lokum, akide şekeri, helva, ezme vb. ürünlerinin; tad, ve kalitesi ile toplumun olduğu kadar Osmanlı Sarayının da güven ve takdirini kazanan HACIBEKİR 3 nesil süresince, sarayın destek, denetim ve tesşvikleri ile Şekerci Başı olarak görevlendirilmiş, taltif ve taktir edilmiştir.

HACI BEKİR firmasının ana hedefi; dün olduğu gibi bugün ve yarın da alanında, ülkemize ve dünyaya tüketicilerin terçih ettiği ürünleri sunmaktır. Bu hedefimiz aşağıdaki yöntem ve kuralların uygulanması ile gerçekleştirilecektir.

Kurumsallaşma dönemi içinde de geçmiş bilgi birikimini muhafaza ederek gelişen teknolojiyi takip etmek,

Kalite, Çevre ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri şartlarına uyarak ve uygulanabilir şartları yerine getirerek sürekli gelişimi devamlı kılmak,

Kullanılan hammadde ve ambalaj ve malzemesinin tedarik ve teminini sağlayan tedarikçileri kontrol ederek değerlendirmek.

Ürettiğimiz ürünleri kontrol etmek ve değerlendirmek

Çalışanların eğitim yolu ile geliştirilmesi sağlamak

Müşteri memnuniyetinin takibini yapmak

Markamızı titizlikle korumak ve takibini yapmak

Çevre ile ilgili yasal şartlara uyup, çevre kirliliğini önleyerek ve çevrenin korunmasını sağlayarak,

Temiz ve hijyenik bir ortamda, Türk Gıda Kodeksi ve bunlara paralel yönetmelik ve tebliğlere uygun ISO 22000:2005 - ISO 9001:2015 - ISO 14001:2015 standartları şartlarını sağlayacak şekilde güvenli gıda üretimini gerçekleştirmek.

HACI BEKİR Firması, hedeflerini çalışan personelini eğiterek, tüm personelinin bilinçlenmesini sağlayacak ve Kalite, Çevre ve Gıda Güvenliği Politikasını sürekli gözden geçirecektir. HACI BEKİR Firması, bu politika ve hedeflerinin temiz çevre ve doğa içinde tahakkuk edeceğine inanarak bu hususları gerçekleştirmeyi ve geliştirmeyi taahhüt eder.

Ödüller & Beratler
Hacı Bekir 18.Yüzyıldan itibaren uluslararası fuarlarda ülkemizi başarı ile temsil etmiştir. İşte ödüllerimiz.
Sertifikalar
Hacı Bekir 18.Yüzyıldan itibaren uluslararası fuarlarda ülkemizi başarı ile temsil etmiştir. İşte ödüllerimiz.